fbpx

Certificirani prijevod za priznavanja stručne kvalifikacije

Za potrebe priznavanja stručne kvalifikacije ili za nastavak školovanja u Saveznoj Republici Njemačkoj (tzv. Anerkennung www.anerkennung-in-deutschland.de/html/de ) nadležne službe traže da sudske tumače potvrdi i nadležno veleposlanstvo u Hrvatskoj http://www.zagreb.diplo.de.  Naše prevoditelje certificiralo je i Veleposlanstvo Savezne Republike Njemačke.

Mi ćemo za vas napraviti stručan i točan ovjereni prijevod školske svjedodžbe, završne svjedodžbe, bachelor ili master diplome, licence, uvjerenja o stručnom ispitu itd. Certificirani prijevod ćete dobiti u 2 uvezena primjerka i dobit ćete skeniranu inačicu prijevoda putem elektroničke pošte.

Dokumente za prijevod nam možete poslati skenirane na mail, faks ili ih dostaviti u naš ured u Sesvetama. Mi ćemo gotove ovjerene prijevode dostaviti na vašu adresu u Hrvatskoj i u inozemstvu.

Za sve ostale informacije u vezi s prevođenjem svih vrsta svjedodžbi i ostalih dokumenata, javite nam se na tel: 01/2059 447 ili na e-mail: [email protected].


2 + 15 =

Share This