fbpx

Prevoditelj hrvatsko-ruski

RUSKI PREVODITELJ

Rusija je velika zemlja, stoga je i potražnja za ruskim prevoditeljima velika. Ruski prevoditelji najčešće rade prijevode iz područja prava, politike, medicine, znanosti, školstva, ekonomije i trgovine, a za veće tvrtke ruski prevoditelji prevode zapisnike sa sjednica,  dokumente za natječaje i razne druge dokumente. Posljednjih godina Hrvatska postaje Rusima sve zanimljivije turističko odredište. Stoga se naš turistički sektor usmjerava na goste sa ruskog govornog područja i prilagođava ponudu ruskom jeziku, bilo prijevodom internetske stranice na ruski jezik, prijevodom jelovnika ili kupoporodajnih ugovora.

Prevoditelji su obično studirali ili živjeli nekoliko godina na našemu govornom području i time se osigurava da prevoditelji nisu samo stručnjaci u poznavanju  svojega materinjeg jezika nego raspolažu i izvrsnim znanjem hrvatskoga jezika.

PROFESIONALNI RUSKI PREVODITELJ ZA KOMBINACIJU HRVATSKI RUSKI

Uz bogato iskustvo u prevođenju ruski prevoditelj treba imati dodatna znanja i vještine koje su stekli specijalizacijom i koje mogu primijeniti u prevođenju različitih vrsta tekstova. Za nas rade i stručni prevoditelji koji su prethodno iskustvo stekli kao menadžeri, ekonomisti, pravnici ili trgovci.

RUSKI PREVODITELJ – OSIGURANJE KVALITETE

Kako bismo za vas osigurali što kvalitetniji prijevod, naši hrvatsko-ruski prevoditelji specijalizirali su se za pojedine grane poslovanja i područja, primjerice ruski prevoditelj za pravo, prevoditelj za ekonomiju, marketing, itd. Na taj način Vam možemo jamčiti profesionalan i kvalitetan prijevod na ruski jezik.

Ako ste u potrazi za kvalitetnim prevoditeljem koji također radi brzo, pouzdano i točno?

Slobodno nas kontaktirajte – a mi ćemo vam pripremiti dobru ponudu!

RUSKI PREVODITELJ – IZVORNI GOVORNIK

Vrlo je bitno da ruski prijevod rade izvorni govornici jer takvi prevoditelji svakodnevno komuniciraju na materinjemu jeziku i imaju vrlo svjež pristup ruskome jeziku. Određene dokumente trebao bi prevoditi isključivo izvorni govornik, npr. ruski prevoditelj za ugovore, sporazume, Internetske stranice, itd. Internetsku stranicu na ruski jezik prevodi isključivo izvorni govornik s tehničkim predznanjem jer prijevod web-stranice vrsta je prijevoda marketinškog teksta i predstavlja Vašu tvrtku na međunarodnom tržištu.

Suradnjom s našim profesionalnim prevoditeljima s dugogodišnjim iskustvom u prevođenju raznovrsnih tekstova i našim profesionalnim upravljanjem kvalitetom i individualnim pristupom upravljanju projektima možemo garantirati vrhunsku uslugu.

 

RUSKI PREVODITELJ – SUDSKI TUMAČ ZA RUSKI JEZIK

Sudski tumač za ruski, a neki kažu i sudski prevoditelj za ruski ili ovlašteni prevoditelj za ruski jezik, izradit će vam ovjereni prijevod s ruskoga na hrvatski ili prijevod s hrvatskog na ruski u vrlo kratkome roku. Jedino je sudski tumač za ruski jezik ovlašten izdavati hrvatsko-ruski ovjereni prijevod.

Vrlo smo fleksibilni

Orijentirani smo prema potrebama kupaca i prilagođavamo se vašim zahtjevima, a ako je potrebno, vaš prijevod odradit ćemo i preko vikenda ili praznika. U naše rokove isporuke možete se pouzdati 100%.


Ruski prevoditelj za ostale jezične kombinacije

Pored prijevoda s ruskoga na hrvatski jezik traženi su i prevoditelji za jezične kombinacije engleski-ruski i njemački-ruski.

Vaš tim prevoditelja i lektora za sljedeće jezike:

hrvatski-ruski, engleski-ruski, ruski-njemački ruski-engleski, njemački-ruski, ruski-hrvatski

Share This