fbpx

Prijevod njemački hrvatski

Prijevod na njemački jezik

Njemački jezik ne govori se samo u Njemačkoj, nego i u Austriji, Švicarskoj, Luksemburgu, Lihtenštajnu, u Belgiji i Tirolu. Njemački jezik poseban je i ima brojne značajke. Poznat je po velikome broju složenih riječi koje se ne pojavljuju ni u jednome drugom jeziku.

Prijevodi s njemačkoga jezika i prijevodi na njemački jezik koriste se u brojnim područjima rada. Prije svega radi se o industrijama koje su razvijene i zastupljene na njemačkome govornom području (Njemačka, Austrija, Švicarska, itd.), a radi se prvenstveno o strojarstvu, autoindustriji, elektrotehnici itd.

Njemački jezik  jedan je od najvažnijih i najkorištenijih jezika u Europskoj uniji. Zbog povijesne povezanosti, velikog iznosa robne razmjene (uvoz/izvoz), rada naših državljana na njemačkome govornom području i investicija u Hrvatsku, prijevod s njemačkoga na hrvatski ili prijevod s hrvatskoga na njemački jezik jako je zastupljen na hrvatskome prevoditeljskom tržištu.

Naši prevoditelji prevode najrazličitije vrste tekstova s njemačkoga na hrvatski ili s hrvatskoga na njemački, od privatne i poslovne korespondencije, životopisa, stručnih članaka, reklamnih i promotivnih tekstova, poslovnih izvještaja do ponuda, troškovnika i tehničkih specifikacija.

Kako su brojni naši državljani radili na njemačkome govornom području, za njih s hrvatskoga na njemački (i obrnuto) prevodimo i korespondenciju s mirovinskim i drugim osiguranjima, bankama, itd.

Za naše mlade zaljubljene stanovnike prevodimo potvrde o slobodnome bračnom stanju, potvrde o prebivalištu, svjedodžbe o završenom školovanju itd.

Tehnički prijevod njemački-hrvatski i ovjereni prijevod hrvatski-njemački

Tehnički prijevodi koje je izradio prevoditelj za njemački jezik ili stalni sudski tumač za njemački jezik: tehnička dokumentacija, upute za rad, specifikacija proizvoda itd.


Prijevod web-stranice na njemački jezik

Prijevod web stranice na njemački jezik rade naši stručni prevoditelji koji također rade i lokalizaciju. Kvalitetan hrvatsko-njemački prijevod internetske stranice jako je bitan.


Ovjereni prijevod
 za kombinaciju njemački-hrvatski

Sudski tumač za njemački jezik: ako vam je potreban ovjereni prijevod ili usmeno prevođenje za njemački i hrvatski (simultano prevođenje njemačko-hrvatsko, konsekutivno prevođenje njemačko-hrvatsko) ovdje ste na pravome mjestu.

Ovjereni prijevod hrvatski-njemački ili ovjereni prijevod njemački-hrvatski izdaje jedino sudski tumač te za svoju ovjeru jamči potpisom, izjavom i pečatom.


Jezične kombinacije njemački<>hrvatski i druge

Naši prevoditelji za njemački jezik stoje vam na raspolaganju.
Za vas ćemo izraditi i prijevod njemački-ruski i ruski-njemački, prijevod engleski-njemački i njemački-engleski, prijevod hrvatski-njemački i njemački-hrvatski.

Share This